Przejdź do treści
Wszystkie tematy pomocy

Konto i wydarzenie

Usuwanie wydarzenia

Wydarzenie możesz w każdej chwili usunąć ostatecznie – razem ze wszystkimi zdjęciami, gośćmi i danymi.

Dla gospodarzy

Jak to zrobić

  1. Dotknij w panelu przy swoim wydarzeniu … → Usuń wydarzenie.

    Zrzut ekranu z aplikacji: Dotknij w panelu przy swoim wydarzeniu „…“ → „Usuń wydarzenie“.
  2. Potwierdź przyciskiem Tak, usuń. Zdjęcia, goście i dane są usuwane od razu i trwale, także z chmury.

    Zrzut ekranu z aplikacji: Potwierdź przyciskiem „Tak, usuń“. Zdjęcia, goście i dane są usuwane od razu i trwale, także z chmury.

Czy to ci pomogło?

Pasuje do tego