Naar de inhoud springen
Alle helponderwerpen

Evenement instellen

Wie ziet welke foto's? Zichtbaarheid en goedkeuring

Jij bepaalt of gasten alle foto's zien of alleen hun eigen – en of nieuwe foto's pas na jouw goedkeuring verschijnen.

Voor gastheren

Zo werkt het

  1. Open de galerij en tik op Beheren → Instellingen.

    Beeld uit de app: Open de galerij en tik op „Beheren“ → „Instellingen“.
  2. Onder “Foto's zichtbaar voor gasten” kies je Alle foto's (iedereen ziet alles) of Alleen eigen foto's (elke gast ziet zijn eigen foto's, jij ziet alle foto's).

  3. Zet “Fotomoderatie” aan als nieuwe foto's pas na jouw goedkeuring voor iedereen zichtbaar moeten worden. Hoe je goedkeurt: Foto's goedkeuren en verwijderen.

Heeft dit je geholpen?

Past hierbij