Naar de inhoud springen
Alle helponderwerpen

Account en evenement

Evenement verwijderen

Je kunt een evenement altijd definitief verwijderen – met alle foto's, gasten en gegevens.

Voor gastheren

Zo werkt het

  1. Tik in het dashboard bij je evenement op … → Evenement verwijderen.

    Beeld uit de app: Tik in het dashboard bij je evenement op „…“ → „Evenement verwijderen“.
  2. Bevestig met Ja, verwijderen. Foto's, gasten en gegevens worden meteen en definitief gewist, ook uit de cloudopslag.

    Beeld uit de app: Bevestig met „Ja, verwijderen“. Foto's, gasten en gegevens worden meteen en definitief gewist, ook uit de cloudopslag.

Heeft dit je geholpen?

Past hierbij